Workation 2024

De volgende editie

Na het adembenemende succes van onze vorige edities, zijn we zover om je uit te nodigen voor een onvergetelijke nieuwe reis tijdens de aanstaande editie van onze workation.

Dit zal een All-Inclusive reis zijn inclusief vliegtickets, vervoer in IJsland, verblijf in een prachtige villa én met privé kok!

Stap binnen in een wereld vol opwinding en vernieuwing, waar elk moment een nieuw hoogtepunt belooft te worden. Van inspirerende workshops tot betoverende landschappen, je zult versteld staan van de prachtige reis die voor je ligt.

Ben je klaar om deel uit te maken van deze bijzondere reis? Laat je e-mailadres achter en wordt een van de eersten die weet wat onze nieuwe reis wordt. Bereid je voor op de reis van je leven!

 

Uitverkocht!

Meld je aan en ontvang nu early bird korting

Styled shoots; voor fotografen, met fotografen.

Sinds 2017 organiseer ik meerdere keren per jaar styled shoots in Nederland en organiseer ik workations in Nederland en in het buitenland. Hiervoor werk ik vaak samen met hele toffe leveranciers en prachtige locaties die goed bij het moodboard passen. Ik zorg er ook altijd voor dat alles goed bij elkaar past en dat de locaties goed te bereiken zijn. 

Ik vind het ook echt ontzettend leuk om andere fotografen te helpen bij hun portfolio opbouw, om hun vragen te kunnen beantwoorden en hun verder op weg te helpen met hun bedrijf. Zo kan je op de dag zelf alles aan mij vragen en geef ik je graag tips.

Wat ik vooral belangrijk vind wanneer jij je aanmeld voor een styled shoot? Dat elke fotograaf of videograaf genoeg ruimte heeft bij elk moment. Zodat iedereen elk moment goed kan vastleggen. Niks is namelijk zo vervelend dat wanneer er een mooi moment is je dat net mist omdat er teveel anderen voor je staan. Daarom zijn de groepjes altijd klein of worden ze opgesplitst in twee groepen.

Meer informatie aanvragen

Ontvang al onze informatie in een prachtige brochure via de e-mail. Stuur een email naar nicole@loveandwander.nl zodat je de brochure kunt ontvangen.

Vorige edities