Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

U heeft na ontvangst van het product 14 dagen de tijd om uw product retour aan te melden. Tijdens deze termijn zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Na aanmelding van uw retour dient het artikel binnen 14 dagen retour gestuurd te worden naar ons. Wanneer u de hele bestelling retour wilt doen krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wilt u een deel van de bestelling retour doen dan ontvangt u alleen het orderbedrag van dit product terug. De kosten voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij adviseren u het pakket terug te sturen met een track and trace code.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retour aanmelden via nicole@loveandwander.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden:

  • Retouren worden alleen geaccepteerd als deze binnen de retourtermijn van 14 dagen valt.
  • Retouren kunnen alleen aangemeld worden per mail via: nicole@loveandwander.nl. Niet via Instagram, Facebook of de chat.
  • De sticker & hang tag zitten beide nog aan het artikel.
  • Het retourformulier of de factuur zit erbij inbegrepen.
  • Een artikel dat ruikt naar deo/parfum/sigaretten/dieren accepteren wij niet retour.
  • Het artikel is niet gedragen, zitten geen (make up) vlekken op en is niet gewassen.
  • Artikel is na aanmelding van retour binnen 14 dagen naar ons retour gestuurd.
  • LET OP: Sale artikelen mogen retour gestuurd worden maar u ontvangt een tegoedbon van het aankoopbedrag.

Retouren die niet aan deze voorwaarden retour komen zullen worden teruggestuurd. De kosten hiervan zullen in rekening worden gebracht.

Wanneer een pakket niet afgehaald zal worden bij een PostNL punt en het pakket terug gezonden wordt, zullen deze retourkosten doorberekend worden aan de klant. 

LET OP: Retouren passen niet door de brievenbus. 

Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.